سایت تفریحی

مجله تفریحی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۸

بهترین روش تهیه تخم مرغ عسلی

  • جدید
  • دسته بندی : آشپزی تاریخ : جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۹۷

بهترین روش تهیه تخم مرغ عسلی

بهترین روش تهیه تخم مرغ عسلی

اکثر ما برای صبحانه از تخم مرغ به شکل های مختلف استفاده میکنیم اما آیا به این مساله اندیشیده اید که خوردن تخم مرغ عسلی بهتر است یا خوردن تخم مرغ سفت؟

بهترین روش تهیه تخم مرغ عسلی

تخم مرغ نیم پز یا همان عسلی سالم تر است،مثل وقتی سفیده آن سفت می شود، اما نه خیلی زیاد، و زرده آن شل است .

 مواد لازم

  • تخم مرغ  ۳ عدد
  • آب  ۴ فنجان
  •  نمک و فلفل به میزان کافی
 تخم مرغ عسلی
تخم مرغ عسلی

طرز تهیه تخم مرغ عسلی

 بهتر است برای پختن تخم مرغ ها آنها را از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و هنگام پختن پوسته آن ترک نخورد.
و بعد از اینکه تخم مرغ ها را شستید داخل قابلمه قرار دهید و آنقدر روی آن را آب بریزید تا روی تخم مرغ ها را بگیرد.بعد روی حرارت بگذارید تا با حرارت متوسط آب به جوش بیاید .تخم مرغ عسلی باید طوری پخته شود که سفیده کاملا بسته و زرده کمی شل بماند.پس بعد از به جوش آمدن آب تا ۱۰ ثانیه صبر میکنیم و بعد تخم مرغ ها را از آب خارج میکنیم تا بر اثر حرارت آب زرده تخم مرغ سفت تر نشود.
تخم مرغ عسلی ها را بعد از کمی خنک شدن پوست کنید و با پاشیدن مقداری نمک و فلفل روی آن نوش جان کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
26 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 19
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی